skip to Main Content

Kiddokiek werkt uitsluitend op afspraak. Wij werken doorgaans volgens een vaste formule, met vaste prijzen. Uiteraard kan hier in overleg van afgeweken worden. De standaard formule ziet er als volgt uit:

U komt op de afgesproken tijd naar de studio in Amsterdam. U kunt hier voor € 0,10 per uur parkeren. In het weekeinde is parkeren gratis. Neem de kleding mee waar u uw kind in gefotografeerd wilt hebben, plus nog een paar reserve setjes. Het is verstandig om eventueel de kledingkeuze vooraf nog even te overleggen. Limonade en een snoepje of een koekje zijn aanwezig, bij allergie of specifieke voorkeuren graag zelf drank en voedsel meenemen.

Na binnenkomst is er limonade voor de kinderen en koffie of thee voor de ouders. Gedurende een kwartiertje kunnen de kinderen rustig wennen aan de studio en de lampen. Na de koffie proberen we rustig de kinderen spelenderwijs in de set te begeleiden. Daarna zullen we in sessies van ongeveer 10 à 15 minuten met korte tussenpauzes zo veel mogelijk leuke opnames maken. De totale fotografiesessie duurt ongeveer een uur.

Aan het einde van de sessie krijgt u een DVD mee met alle beelden die we hebben geschoten. Deze beelden zijn voor persoonlijke doeleinden (afdrukken, fotoboekjes, kalenders, hyves & facebook) vrij te gebruiken. Voor publicatie dient altijd vooraf toestemming te worden gevraagd. Van deze DVD kiest u thuis 3 beelden uit die door ons vrijstaand worden gemaakt en op A4 worden geprint. Dit kan enkele dagen duren. Nadat de afdrukken klaar zijn worden ze naar u opgestuurd.

Voor de bovenstaande formule geldt een vaste prijs van € 150,- inclusief BTW voor één kind (inclusief 3 bewerkte beelden en afdrukken) en € 250,- inclusief BTW voor twee kinderen (inclusief 5 bewerkte beelden en afdrukken). Betaling gebeurt à contant op de dag van de fotografie, of vooraf per bank.

In overleg kan van bovenstaande formule afgeweken worden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een afwijkende achtergrond, meerdere kinderen in één keer of fotografie op locatie. Als u vooraf uw wensen kenbaar maakt kunnen wij een passende offerte maken.

Back To Top